Uitnodiging eerste bijeenkomst

Verbaas jij je ook regelmatig over hoe moeilijk organisaties en onze samenleving het lijken te vinden om bepaalde problemen effectief aan te pakken? Heb je ook het sterke vermoeden dat dit beter moet kunnen? Vind jij ook dat het tijd wordt om te kijken naar alternatieve oplossingen?

Sluit je dan aan bij de Nederlandse tak van de oorspronkelijk Britse vereniging SCIO (Systems & Cybernetics in Organizations) die zich al meer dat tien jaar hard maakt voor de effectieve toepassing van systeemdenken in allerlei contexten. Kom vrijblijvend langs op vrijdag 13 september van 12:00u-17:00u op Businesspark de Hagen, Hagenweg 3c in Vianen. De lunch staat om twaalf uur klaar en vanaf een uur start het programma.

Binnen SCIO-NL is er ruimte voor de volle breedte van modellen en technieken die het systeemdenken heeft voortgebracht. Net als de moedervereniging is het ons met name te doen om de effectieve toepassing daarvan. We mikken daarom op bijeenkomsten met veel interactie. We zoeken een balans tussen denken en doen, tussen presentaties en workshops en tussen absorberen en experimenteren. Kom langs en help mee.

Graag tot vrijdag de 13e!